Entreprenør- og vognmandskørsel

Vores vognpark består af 1 3-akslet og 2 4-akslede forvogne, 2 aftagelige kraner, 1 kærre, 2 overførselsanhængere, 1 anhænger med fast lad samt 2 trækker-trailere med fastmonterede kraner og 3 trailere. Henholdvis 2 almindelige trailere + 1 nedbygget.

Vi kører med alt inden for sand- og grusmaterialer, kompostmuld, flis, jord, affald til deponi, korn- og foderstofvarer (har dog ingen bil med suger), honning, levende fisk, kartofler, gulerødder, bredbåndstromler, bygningselementer, maskiner, møg, skilte og meget meget mere.

Har du en opgave ud over ovennævnte – så klarer vi også den.​

Seneste Nyheder​

Oprydningssalg
December 2014 Vi holder oprydningssalg og har en del chaussesten, som sælges til konkurrencedygtige priser. Vi har desuden også vejsalt, granitskærver m.m. Ring eller skriv for mere info.
Læs mere her »
Ny Forvogn
December 2013 Vi har udvidet vognparken med endnu en 4-akslet forvogn således, at vi nu har 1 3-akslet forvogn, 2 4-akslede forvogne samt 2 trækkere med kraner.
Læs mere her »
Skilte - Montage
Vi arbejder også for skiltefirmaer, hvor vi udfører kranarbejde og kørsel i forbindelse med opsætning og nedtagning af skilte.
Læs mere her »

firmainformation

Sdr. Felding Vognmandsforretning

CVR: 26352266

adresseinformation

Mølholmvej 22
7280 Sdr. Felding​

CVR:26352266

Kontaktinformation