Lagersalg​

Vi har lagerplads på Bjergevej 24B, Sdr. Felding, hvor firmaer og private er velkomne til at afhente varer, hvis der kun skal bruges små mængder.

Dermed spares transportudgiften for kunderne, og de kan nøjes med at afhente netop den mængde, som de har behov for.

Vi har kørt med dette koncept i 9 år, og det er noget, som vores store kundekreds sætter meget pris på.

De ting, som vi ikke har på lager, kan vi som regel altid skaffe til konkurrencedygtige priser og ønskes større mængder, er vi naturligvis altid klar til at levere hos kunden.

Vores ”butik” har ikke nogen fast åbningstid, så ring blot i forvejen (Birgit på tlf. 27 58 80 02), så finder vi et tidspunkt, hvor det passer dig at afhente varer. Vi er meget fleksible på dette område, og der er mulighed for afhentning om aftenen eller i weekenden.​

Seneste Nyheder​

Oprydningssalg
December 2014 Vi holder oprydningssalg og har en del chaussesten, som sælges til konkurrencedygtige priser. Vi har desuden også vejsalt, granitskærver m.m. Ring eller skriv for mere info.
Læs mere her »
Ny Forvogn
December 2013 Vi har udvidet vognparken med endnu en 4-akslet forvogn således, at vi nu har 1 3-akslet forvogn, 2 4-akslede forvogne samt 2 trækkere med kraner.
Læs mere her »
Skilte - Montage
Vi arbejder også for skiltefirmaer, hvor vi udfører kranarbejde og kørsel i forbindelse med opsætning og nedtagning af skilte.
Læs mere her »

firmainformation

Sdr. Felding Vognmandsforretning

CVR: 26352266

adresseinformation

Mølholmvej 22
7280 Sdr. Felding​

CVR:26352266

Kontaktinformation